Real pobedom protiv Kadiza obezbedio titulu, Đirona preko Barse stigla do Lige šampiona

Dobra vest za Madriđane je što će se posle duge pauze zbog povrede vratiti i prvi golman Tibo Kurtoa

04.05.2024. 21:40
  • Podeli:
fk real madrid, fk kadiz, 4 maj 2024 - foto AP Photo Manu Fernandez Tanjug-66368ef6e92a3.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Fudbaleri Real Madrida obezbedili su 36. šampionsku titulu, nakon što su danas u 34. kolu savladali Kadiz 3:0, a Đirona pobedila Barselonu 4:2.

Real četiri kola pre kraja ima nedostižnih 87 bodova, 13 više od Đirone, koja će prvi put u istoriji u Ligu šampiona i 14 više od Barselone.

Karlo Anćeloti je protiv Kadiza "mešao karte" zbog revanša polufinala Lige šampiona protiv Bajerna, ali pobeda se nije dovodila u pitanje.

Golove su postigli Brahim Dijaz u 51, Džud Belingem u 58. i Hoselu i 90+3. minutu.

Dobra vest je i povratak prvog golmana Tiba Kurtoe posle duge pauze zbog povrede.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()