Rebić prešao iz Milana u Bešiktaš

U dresu Milana Rebić je odigrao 123 utakmice, postigao je 29 golova i imao 17 asistencija

31.07.2023. 18:53
  • Podeli:
ante rebic profimedia 2-64b8dfe31655f.webp Foto: Profimedia

Hrvatski fudbaler Ante Rebić novi je član Bešiktaša, saopštio je istanbulski klub na zvaničnom sajtu.

Rebić (30) je sa čelnicima "crno-belih" potpisao ugovor do juna 2025. godine koji mu garantuje godišnju zaradu od dva miliona evra. Milan će na ime obeštećenja odmah dobiti 500.000 evra, a potencijalno još milion i po kroz bonuse.

U dresu Milana Rebić je odigrao 123 utakmice, postigao je 29 golova i imao 17 asistencija. Pre Milana igrao je za Split, Fjorentinu, Lajpcig, Veronu i Ajntraht iz Frankfurta.

Sa reprezentacijom Hrvatske 2018. godine osvojio je srebro na Svetskom prvenstvu u Rusiji, a ukupno je za selekciju odigrao 42 utakmice i postigao tri pogotka. Nije bio deo tima na Mondijalu u Kataru prošle godine pošto se posvađao sa selektorom Zlatkom Dalićem.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()