Rebić razočarao Bešiktaš: Ako hoće raskid moraju da plate

Trener Santos izgubio strpljenje

01.02.2024. 19:30
  • Podeli:
Ante_Rebic_foto_Besiktas-64c9139ea7fa1.webp Foto: Bešiktaš

Nekadašnji reprezentativac Hrvatske i aktuelni član turskog velikana Bešiktaša Ante Rebić prolazi kroz teške trenutke u klubu iz Istanbula. Iako je Rebić u Bešiktaš stigao prošloga leta iz Milana kao velika zvezda i vredno pojačanje, pao je u drugi plan i odlazak iz Turske je neizbežna je opcija.

Trener Fernando Santos je razočaran angažmanom iskusnog hrvatskog internacionalca. Stručni štab je izgubio strpljenje sa Rebićem pa su ga, prema pisanju italijanskih medija, ponudio Salernitanu, poslednjoj ekipi na tabeli Serije A. 

Međutim, ponuda je odbijena jer Rebić ima preveliku platu, a ne pokazuje previše na terenu.

"Bešiktaš će raskinuti ugovor sa Rebićem, koji je uz velika očekivanja došao iz Milana na početku sezone. Santos ga je otpisao zbog nedostatka volje na treningu", pišu turski mediji.

Međutim, Rebić ne želi da napusti klub što je jasno dao do znanja rukovodstvu. U Turskoj ima godišnje 2.5 miliona evra godišnje i želi sav novac koji mu ugovorom pripada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()