Remi fudbalera Čelsija i Notingem Foresta u sedmom kolu Premijer lige

Čelsi je četvrti na tabeli Premijer lige sa 14 bodova, dok je Notingem Foresti deveti sa deset poena.

06.10.2024. 17:18
  • Podeli:
čelsi notingem-6702aa13de449.webp Foto: Bradley Collyer/PA via AP

Fudbaleri Čelsija i Notingem Foresta odigrali su danas u Londonu bez pobednika, 1:1 u meču sedmog kola Premijer lige.

Gosti su poveli golom Krisa Vuda u 50. minutu posle asistencije srpskog reprezentativca Nikole Milenkovića. Čelsi je do izjednačenja stigao sedam minuta kasnije pogotkom Nonija Maduekea.

Fudbaleri Notingem Foresta su meč završili sa igračem manje, pošto je u 78. minutu isključen Džejms Vard-Praus. Milenković je odigrao ceo meč za Notingem Forest.

Čelsi je četvrti na tabeli Premijer lige sa 14 bodova, dok je Notingem Foresti deveti sa deset poena.

Fudbaleri Aston Vile i Mančester junajteda odigrali su u Birmingemu bez golova. Srpski reprezentativac Kosta Nedeljković bio je na klupi za rezerve u domaćem timu.

Aston Vila se trenutno nalazi na petom mestu na tabeli Premijer lige sa 14 bodova, dok je Mančester junajted na 14. poziciji sa osam poena.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()