Remzi se vratio u Kardif posle 15 godina

Iskusni vezista je igrao za Kardif od 2006. do 2008. godine

16.07.2023. 10:37
  • Podeli:
Aron Remzi-63ad4786b7b2f.webp Foto: Profimedia

Kapiten fudbalske reprezentacije Velsa Aron Remzi vratio se posle 15 godina u Kardif, klub u kom je i ponikao, potvrdio je velški klub na zvaničnom sajtu.

Remzi je sa čelnicima kluba koji igra u engleskoj drugoj ligi potpisao ugovor do juna 2025. godine.

Iskusni vezista je igrao za Kardif od 2006. do 2008. godine, posle čega je proveo čak 11 godina u Arsenalu, mada je 2011. deo sezone proveo na pozajmici u Kardifu.

Posle Arsenala igrao je za Juventus, Rendžersa i Nice. Posle "tobdžija" bio je član Juventusa, Rendžersa i Nice.

Za reprezentaciju Velsa odigrao je 82 utakmice i postigao 20 golova. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()