Reprezentativac Slovenije otkrio da je Zvezda zainteresovana za njega

Em je navijča Zvezde, em bi da uči od njenog kapitena

03.08.2023. 14:03
  • Podeli:
Vanja Drkušić-64cb9793c29f1.webp Foto: Profimedia

Retko se dešava da igrač otkrije interesovanje nekog kluba za njega. Ali je reprezentativac Slovenije Vanja Drkušić dokazao, kada je u razgovoru sa medijima rekao da je Crvena zvezda zainteresovana za njega, da to nije ništa strašno. 

Nije ni tajna da trener crveno-belog tima Barak Bahar želi da pojača poslednju liniju tima koji će ove sezone igrati Ligu šampiona.

"Agent Mladen Ratkovica me je obavestio da postoji interesovanje Crvene zvezde. Bukvalno je to sve što imam od informacija. Takođe, znam da su klubovi ranije pričali, u kojoj su sad fazi zaista ne bih znao. Sigurno me Soči neće pustiti bez obeštećenja", rekao je Drkušić za "Sportski žurnal".

Štoper je rekao da je od ranije navijač crveno-belih.

"Zvezda je veliki klub. Nije tajna da sam navijač Crvene zvezde. Pamtim je od malih nogu tako da je normalno da prija kada čuješ da se jedan tako veliki klub interesuje za tebe", poručio je Slovenac uz to da bi voleo da uči uz Aleksandra Dragovića.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()