Drkušić zbog ljubavi prema Zvezdi neće pojačati Dinamo: Poznati detalji

Ne krije da je veliki navijač crveno-belih

30.06.2024. 17:45
  • Podeli:
Vanja Drkušić-64cb9793c29f1.webp Foto: Profimedia

Reprezentativac Slovenije Vanja Drkušić već se mesecima spominje kao pojačanje Crvene zvezde. Međutim, srpski šampion je posle dobrih igara defanzivca na aktuelnom Evropskom prvenstvu dobio jaku konkurenciju.

Hrvatski mediji pišu da je Drkušić bio na meti i zagrebačkog Dinama, no da je taj transfer bio sprečen zbog navijačkih sklonosti ka Zvezdi koju Drkušić nije krio.

Naprotiv, Slovenac je tokom jeseni prošle godine dolazio u Beograd kako bi uživo ispratio nastup Zvezde u Ligi šampiona, što navijači Dinama ne mogu da mu oproste.

"Pisali smo pre neki dan da su 'Modri' zainteresovani za slovenačkog reprezentativca koji igra odlično na Prvenstu Evrope. Saznali smo u nedelju da je taj posao skoro bio pred realizacijom, ali onda se saznalo nešto što nikome nije leglo u Maksimiru. Naime, Drkušić je svojevremeno izjavio da navija za Crvenu zvezdu. Sasvim je logično da bi to vrlo brzo saznali i najvatreniji navijači Dinama, pa je isto tako logično da Drkušić ne bi bio dočekan raširenih ruku. Ne treba da objašnjavamo zašto. Fudbal nije samo biznis", stoji u tekstu Novosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()