Reprezentativcu Maroka utvrđen srčani problem: Na SP u Kataru bio zaražen koronom

Igrač Bajerna se i dalje oporavlja od posledica virusa

07.01.2023. 10:12
  • Podeli:
Nusair Mazrau-63b9361984a16.webp Foto: AP Photo/Natacha Pisarenko/Tanjug

Nemački fudbalski klub Bajern Minhen saopštio je da marokanski igrač Nusair Mazraui pati od blage upale perikarda, zaštitne kese koja okružuje srce.

Fudbalski klub je podsetio da je marokanski internacionalac bio pozitivan na virus korona tokom Svetskog prvenstva u Kataru i da nije mogao da igra u četvrtfinalu turnira protiv Portugala.

Lekar tima Bajerna Roland Šmit dijagnostikovao je Mazrauiju perikarditis tokom naknadnog pregleda posle Mundijala, naveo je klub u saopštenju.

Zbog zdravstvenog stanja, Mazraui nije u mogućnosti da se pridruži saigračima u Dohi na trening kampu FK Bajern, koji se održava od 6. do 12. januara.

„Nusair Mazraui nije mogao da odleti sa timom Bajerna u Dohu u petak dok se pripremaju za drugu polovinu sezone u svom trening kampu“, dodaje se u saopštenju.

Nemački klub poželeo je Mazrauiju "sve najbolje za potpun i brz oporavak".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()