Retko viđeno u Engleskoj: Mitrović igrao bez prezimena i broja na dresu

Napadač Fulama igrao je drugi meč posle suspenzije

21.05.2023. 13:55
  • Podeli:
Mitrovic_dres_foto_TW-6469c81a9c952.webp Foto: Twitter/@Squawka_Live

Napadač engleskog Fulaham Aleksandar Mitrović u meču 37. kola Premijer lige, protiv Kristal Palasa, u prvom poluvremenu je igrao u dresu bez broja, imena i prezimena na leđima, što je situacija koja je skrenula pažnju fudbalskoj javnosti.

Mitrović je na početku meča dobio nešto jači udarac u nos, zbog kog je krv koja je krenula isprljala je dres. Zbog pravila da krvav dres mora da se promeni, srpski napadač je u žurbi uzeo dres bez prezimena i broja i s njim odigrao ostatak prvog poluvremena.

I u takvom dresu dao je gol sa bele tačke, u sudijskoj nadoknadi, prvog poluvremena za 1:1, a nakon što je na poluvremenu dobio "pravi dres", u njemu je postigao i drugi gol za vođstvo od 2:1.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()