Revanširali se za Superkup: Atletiko izbacio Real iz trke za pehar

Igrao se produžetak

19.01.2024. 08:19
  • Podeli:
Fudbaleri Atletiko Madrida-65aa2245a72f1.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Fudbaleri Atletika iz Madrida savladali su u derbiju osmine finala Kupa kralja gradskog rivala Real 4:2 posle produžetaka.

Atletiko se revanširao za nedavni poraz u polufinalu Superkupa u Rijadu (5:3), ali i za eliminaciju prošle sezone, takođe posle produžetaka.

Golove za Atletiko postigli su Samjuel Lino u 39, Alvaro Morata u 57, Antoan Grizman u 100. i Rodrigo Rikelme u 119. minutu.

Jan Oblak postigao je autogol posle centaršuta Luke Modrića u  45+1. minutu, a strelac za Real bio je i Hoselu u 82. minutu.

Real se oprostio od trofeja osvojenog prošle godine, a sem Atletika, u četvrtfinalu su još Sevilja, Atletik Bilbao, Majorka, Selta, Sosijedad, Đirona i Barselona.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()