Riberi na oproštaju: Povreda je odlučila kada je kraj, a ne ja

Nisam krhka osoba, ali nisam mogao da se krećem tri dana i sada mi sledi operacija, rekao je legendarni Francuz

23.10.2022. 12:30
  • Podeli:
Frenk Riberi-1666520442764.webp Foto: Profimedia

Legendarni francuski fudbaler i zvezda Bajerna iz Minhena Frenk Riberi završio je igračku karijeru u 39. godini. Poslednju utakmicu odigrao je u dresu Salernitane protiv Specije, a na kraju meča bilo je mnogo emocija. 

Francuz je sačekao da se povuče sa terena i tek tada otkrio detalje o svom zdravstvenom stanju. U intervjuu za italijanski list "Gazeta delo Sport" otkrio je problem sa kolenom koji može da se reši samo operacijom.

"Pre nepunih mesec dana bio sam u Minhenu i tražio savet od doktora. Mislio sam da možda može da se nađe rešenje za moje koleno, koje je nedavno počelo da me muči. Jedino što može da se uradi, kako bih vodio normalan život, jeste da odem na operaciju", rekao je Frenk Riberi. 

Slavni i iskusni fudbaler otkrio je kada je počeo da ima tegobe sa kolenom: 

"Pre četiri meseca sam se osećao odlično, a onda sam u julu osetio prve bolove u kolenu. Utakmicu protiv Rome igrao sam uprkos bolovima. Odjednom je bol postajala sve jača i gora. Nisam krhka osoba, ali nisam mogao da se krećem tri dana. Doktori su rekli da je situacija veoma ozbiljna. To me je nateralo da završim karijeru i nije mi bilo ni malo lako. Želio sam sam da odlučim kada ću da prestanem da igram, a ne da to povreda učini umesto mene", rekao je Francuz.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()