Rikelme ne zna šta da radi: Legendarni Argentinac zgrožen odnosom fudbalera prema fudbalu

Mi smo voleli fudbal, kaže idol Lionela Mesija

25.03.2024. 16:07
  • Podeli:
riquelme profimedia 23-660115f335b2c.webp Foto: Profimedia

Legendarni reprezentativac Argentine, danas predsednik Boka Junirosa Huan Roman Rikelme razočaran je odnosom fudbalera prema profesiji.

"Mi smo pre voleli fudbal. Nije nam bilo stalo do izlazaka i plesanja posle utakmica. Danas je igračima više stalo do fotografisanja sa svojim frizerom. Osećam se zgroženo i nerviram se jer ne mogu ništa da napravim", rekao je slavni Argentinac.

Rikelme je u karijeri igrao za Boku Juniors, Argentinos Juniors, Viljareal i Barselonu, a za Argentinu je nastupio 51 put u periodu između 1997. do 2008. 

Lionel Mesi je Rikelmea često spominje kao svog idola u mladosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()