Rio Ferdinand kritikuje Mančester junajted: Rangnik je na vreme upozoravao

Klubu je potrebna "operacija na otvorenom srcu", podseća bivši igrač Đavola

19.09.2023. 12:07
  • Podeli:
Rio Ferdinand-65096e6340aca.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda, danas stručni komentator fudbalskih zbivanja, Rio Ferdinand nije zadovoljan dešavanjima u svom voljenom klubu. 

Posle samo pet odigranih kola u Premijer ligi, pred početak Lige šampiona, na "Old trafordu" ništa nije kako je planirano da bude. Loši rezultati i 13. pozicija na tabeli unosi tenzije u svlačionicu, a budi i kritike javnosti. 

Ferdinand podseća da je bivši trener Đavola Ralf Rangnik upozoravao da je klubu potrebna "operacija na otvorenom srcu" i da želi remont tima još leta 2022.

Nekadašnji igrač tvrdi da šefovi Junajteda nisu poslušali Nemca i da sada plaćaju cenu. Ferdinand je na svom Jutjub kanalu rekao: 

"Ljudi traže žrtvenog jarca. Vidim ljude koji govore da Markus Rašford ne radi dovoljno dobro ili pitaju zašto je Bruno Fernandeš kapiten. Komentari Ralfa Rangnika kada je otišao bili su da klubu nisu potrebni lekovi, nego operaciju na otvorenom srcu. Niko se nije osvrnuo na taj komentar i pomislio da se zapita. To vam pokazuje da nijedan pojedinac neće rešiti ovaj problem".

Podseća da je Junajted imao sve, ali nije imao smisla da prepozna situaciju na vreme:

"Imali smo Kristijana Ronalda, šta je uradio? NIšta, jer on ne može sam da reši probleme. Imali smo dosta menadžera koji su došli sa ogromnom reputacijom, ni oni ništa nisu rešili. Potrošili su mnogo novca, a ni to nije rešilo stvari".

Junajted je pretrpeo težak početak sezone na terenu i van njega, a Džejdon Sančo je izbačen sa treninga prvog tima nakon što je kritikovao trenera Erika Ten Hag.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()