Ristić promenio klub zbog trenera: Svi želimo da radimo sa najboljima

Pregovori su bili veoma brzi, moj prvi utisak je da je ovo jedinstven klub, kaže reprezentativac Srbije

14.09.2023. 08:37
  • Podeli:
Mihailo Ristic Celta:X-6501e3cdbd4fa.webp Foto: Celta/X

Mihailo Ristić je predstavljen u novom klubu - Selti iz Viga. Reprezentativac Srbije je naglasio da je najveći razlog njegovog odabira novog kluba trener Rafa Benitez, uz napomenu da je Španac jedan od najboljih fudbalskih trenera.

Ristić je prošle sezone bio igrač Benfike, dok je sada odlučio da potpiše ugovor na tri godine sa španskim klubom.

"Veoma sam srećan što sam ovde, imam dobar utiske o klubu, gradu i okolini. Oduševljen sam i siguran da ćemo zajedno postići mnogo uspeha do kraja sezone. Pregovori su bili veoma brzi, moj prvi utisak je da je ovo jedinstven klub. Taktički sam u potpunosti na raspolaganju treneru, ali mogu sebe da definišem kao igrača koji ima veoma dobru levu nogu. Veoma sam ofanzivan. Imam pobednički mentalitet, volim da se takmičim i uvek pobeđujem", istakao je Ristić.

Dodaje da je glavni razlog za dolazak u Vigo trener Selte Rafa Benitez.

"Svi želimo da radimo sa najboljima, a on je jedan od najboljih trenera u fudbalu. To je nešto što me navelo da donesem odluku da dođem ovde. Siguran sam da sa Rafom možemo da nastavimo da napredujemo i rastemo, kako bismo postigli uspehe koje želimo", zaključio je Ristić.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()