Roberto, hvala i doviđenja: Manćini nije više selektor fudbalske reprezentacije Saudijske Arabije

Manćini je u karijeri predvodio Fiorentinu, Inter, Mančester siti, Galatasaraj i Zenit, a sa selekcijom Italije osvojio je Evropsko prvenstvo 2021.

24.10.2024. 22:13
  • Podeli:
roberto-mancini-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Fudbalski savez Saudijske Arabije saopštio je večeras da je postigao sporazumni raskid saradnje sa Italijanom Robertom Manćinijem, koji neće više obavljati selektorsku funkciju.

Manćini (59) je prošle godine u avgustu postao selektor Saudijske Arabije, potpisavši četvorogodišnji ugovor. Italijanski stručnjak je na 20 utakmica u kojima je predvodio Saudijsku Arabiju zabeležio osam pobeda, sedam remija i pet poraza.

Saudijska Arabija je trenutno na trećem mestu grupe C azijskih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2026. godine, sa pet bodova.

Manćini je u karijeri predvodio Fiorentinu, Inter, Mančester siti, Galatasaraj i Zenit, a sa selekcijom Italije osvojio je Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()