Rodić kao malo ko u Zvezdi: Najbolji smo tim u Srbiji

Vratio se trofejni trener, očekivanja su na maksimumu,

12.02.2024. 13:21
  • Podeli:
Milan Rodić-65ca08162bf2c.webp Foto: Marko Đoković/Tanjug

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić izjavio je u Beogradu da veruje da će crveno-beli ove sezone da osvoje Superligu i Kup Srbije.

Rodić je pre dva dana na meču sa Voždovcem (2:1) u 20. kolu SLS odigrao 300. meč u dresu Crvene zvezde.

"Mislim da je ogromna stvar odigrati 300 utakmica za najveći klub na ovim prostorima. Za mene ovo ima dodatnu važnost, jer sam ceo život zvezdaš i svestan sam da sam se ovim upisao u zlatnu istoriju kluba. Nema mnogo fudbalera sa toliko utakmica i trofeja u Zvezdi, tako da mi je sve ovo kruna karijere. Meni je ovo sedma godina u Zvezdi i još se osećam gladno u smislu jubileja i trofeja. Za to su najviše zaslužni navijači. I pre dva dana su napravili atmosferu o kojoj će se dugo pričati", rekao je Rodić, prenosi zvanični sajt Crvene zvezde.

On je istakao da veruje da Crvena zvezde može ove sezone da osvoji duplu krunu.

"Najbolji smo tim u Srbiji, tako da verujem da ćemo na kraju sezone biti šampioni, uz osvojen Kup. Poštujemo sve rivale, ali znamo čiji dres nosimo i da se trofeji u Zvezdi podrazumevaju. Vratio se i trener Vladan Milojević, koji je napravio velike rezultate u prethodnom mandatu i sve funkcioniše kako treba. Pozivam navijače da nastave da budu uz nas, a mi ćemo im to igrama na terenu vratiti", zaključio je Rodić.

Crvena zvezda se nalazi na drugom mestu na tabeli SLS sa 49 bodova, dok je Partizan prvi sa 50. Crveno-beli će u narednom kolu SLS gostovati Novom Pazaru.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()