Rodić opleo po Srbiji i Piksiju: Orlovi su igrali jadno - selektor mora da se menja

Nema opravdanja za loše partije naše ekipe

28.06.2024. 13:10
  • Podeli:
rodić piksi-667e9a058011c.webp Foto: Bane T. Stojanovic ATAImages/AP Photo Antonio Calanni Tanjug

Utisci posle eliminacije reprezentacije Srbije sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj se još nisu slegli. Orlovi su ponovo razočarali, a svoje utiske o igri našeg nacionalnog tima je sa ruskim medijima podelio  levi bek Crvene zvezde Milan Rodić.

"Srbija je igrala jadno na na Evropskom prvenstvu. Nije bilo nikakve taktike, igrači nisu razumeli šta treba da rade. Zato je rezultat ovako bedan. Mislim da Srbija mora da promeni selektora jer na Mundijalu u Kataru je Stojković osvojio samo bod, a sada samo dva. To nije dovoljno za ovakva takmičenja", kaže Rodić.

Posebno se osvrnuo na meč sa Engleskom.

"Od dobrih stvari, izdvojio bih utakmicu sa Engleskom. Iako su svi mislili da će Engleska biti na višem nivou. Ali, očigledno je da su njihovi igrači došli umorni. Mnogi od njih su se borili za trofeje u jakim ligama i evropskim takmičenjima. Samo je to drugo poluvreme protiv Engleza bilo dobro za Srbiju, sve ostalo je bilo jako loše."

Crvenu zvezdu uskoro očekuje put u Rusiju gde će učestvovati na prijateljskom turniru na kojem će svoje snage odmeriti sa Zenitom, Sočijem i argentinskim Taljeresom.

"Igramo protiv Zenita na svaka tri meseca i osećamo se kao da je domaća utakmica. Nekada oni dođu u Srbiju, nekada mi odemo u Sankt Peterburg. Osećamo je jako lepo i prijatno u tom gradu. Zvezda će imati tri kvalitetne provere na trniru koje će nam biti od pomoći da se što bolje pripremimo za kvalifikacije za Ligu šampiona", zaključio je Rodić.  

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()