Roma neće biti kompletna ni protiv Juventusa: Dibala nikako da se oporavi

Na krilima protiv Napolija Murinjov tim iščekuje novi derbi

25.12.2023. 12:37
  • Podeli:
Paulo Dibala-6523e3427b51f.webp Foto: Gianluca Zuddas/LaPresse via AP/Tanjug

Fudbaleri Rome , posle pobede nad Napolijem, sa nestrpljenjem iščekuju novi derbi Serije A i duel sa Juventusom. Međutim, ni na tom važnom meču tim Žozea Murinja neće biti kompletan - Paulo Dibala mogao bi da propusti predstojeći derbi meč 18. kola pošto se još nije oporavio od povrede, prenose italijanski mediji.

Dibala se povredio 10. decembra na meču protiv Fjorentine. On je zbog povrede mišića propustio mečeve protiv Šerifa, Bolonje i Napolija.

Italijanski mediji navode da je trener Rome Žoze Murinjo očekivao da argentinski napadač bude spreman za duel protiv Juventusa, ali postoje male šanse da se Dibala oporavi do subote. Dibala je ove sezone odigrao 14 utakmica i postigao je četiri gola u svim takmičenjima.

Utakmica između Juventusa i Rome biće odigrana u subotu od 20.45 časova u Torinu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()