Roma stiče uslov da otkupi ugovor Lukakua: Belgijanac više u Italiji nego u Engleskoj

Igrač je član Čelsija

10.10.2023. 10:39
  • Podeli:
lukaku roma twitter-64f092bde2aeb.webp Foto: Twitter

FK Roma moći će na kraju sezone da otkupi belgijskog napadača Romelua Lukakua (30) za 37.000.000 evra, prenosi britanski "Dejli mejl".

Lukaku je član Čelsija, a ima ugovor sa londonskim klubom do 30. juna 2026. godine. On je trenutno na pozajmici u Romi.

Britanski mediji navode da su čelnici Čelsija konačno pronašli pravu opciju da prodaju belgijskog napadača van Premijer lige. Lukaku je osam utakmica za Romu u svim takmičenjima postigao sedam golova.

Belgijanac je ponikao u Anderlehtu, a potom je igrao za Čelsi, Vest Bromvič Albion, Everton, Mančester junajted i Inter. On se 2021. vratio u londonski klub, a prošlu sezonu je proveo na pozajmici u Interu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()