Ronaldinjo u rijalitiju: Učesnici Srvajvera ne veruju šta čuju

Nikako nisu mogli da pogode specijalnog gosta

21.02.2024. 17:35
  • Podeli:
Ronaldinjo-63e2344008958.webp Foto: Profimedia

Legendarni Brazilac Ronaldinjo (43), po mnogima jedan od najatraktivnijih fudbalera, vrhunac u karijeri doživeo je u Barseloni s kojom je osvojio sva najveća timska i individualna priznanje. Sada kada je u penziji često traži novi adrenalin. Poslednje šta će iskusiti jeste učešće u rijaliti programu - Srvajveru i to u turskom izdanju koje se "igra" na Dominikanskoj republici. 

Voditelj emisije okupio je učesnike šoua i najavio im da će se plemenima uskoro pridružiti fudbalska zvezda. Morali su da pogađaju o kome se radi. 

Voditelj je u svom dijalogu sa jednim takmičarem rekao: 

"Jedan moj prijatelj me nazvao pre neki dan i rekao: Da li da dođem? Rekao sam: Dođi. Sercan ima dobar tim, hajde da igramo i zahvaljujući njemu će doći".

Kada je Sercan rekao: 

"Brate, veoma sam radoznao o kome je reč", Ilıcalı je rekao da je bio svetski poznat bivši fudbaler.

Takmičari su mislili da je u pitanju turski fudbaler Emrea Belezoglua, a onda ih je voditelj Acun Ilicali sve šokirao kada je otkrio da je reč o legendarnom Brazilcu. 

Ronaldinjo bi sa takmičarima trebalo da igra nogo-tenis, ali ostaje da se vidi hoće li on taj dogovor stvarno i ispuniti.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()