Ronaldo dobio novog trenera: Hrvatski trener preuzeo Al Nasru

Novi trener debitovaće već u subotu na polufinalu Kupa Saudijske Arabije protiv Al Vahde

13.04.2023. 12:52
  • Podeli:
Dinko Jeličić-6437def82644d.webp Foto: Profimedia

Rudi Garsija je dobio otkaz u Al Nasru, a čelnici kluba su mu već našli zamenu. Ekupu za koji nastupa Kristijano Ronaldo preuzeće hrvatski trener Dinko Jeličić (49). 

Ovaj, ne naširoko poznat fudbalski stručnjak, debitovaće već u subotu na polufinalu Kupa Saudijske Arabije protiv Al Vahde.

Jeličić je do sada bio trener omladinskog tima Al Nasra. Njegov tim je ove sezone postigao je 90 golova, a primio samo 25, te se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 68 bodova, jednim manje od vodećeg Al Ahlija.

Ranije u svojoj karijeri je vodio zagrebačku Kustošiju, Rudeš, Radnik iz Sesveta, Novigrad, iranski Foolad Jazd, U19 i U20 reprezentacije Hrvatske, a bio je i u akademiji španskog Alavesa.

Do kraja šampionata Saudijske Arabije ostalo je još sedam kola. Al Nasr se nalazi na drugom mestu na tabeli sa 56 bodova, tri manje od prvoplasiranog Al Itihada.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()