Ronaldo ima samo jednu opciju za nastavak karijere

Gde će na kraju završiti sjajni Portugalac?

21.12.2022. 22:09
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo-639a3e0962965.webp Foto: AP Photo/Ricardo Mazalan/Tanjug

Portugalac Kristijano Ronaldo i dalje je bez kluba nakon što je uoči Svetskog prvenstva raskinuo ugovor s Mančester Junajtedom.

Ronaldo je otišao na Svetsko prvenstvo na kojem je s Portugalom ispao u četvrtfinalu od Maroka, a u nokaut fazi takmičenja sve utakmice započeo je na klupi. 

Portugalac  kako tvrdi španski list AS ima samo jednu opciju.

"Nijedan evropski klub nije ništa ponudio Ronaldu i jedina ponuda koju ima na stolu ona je saudijskog Al Nassra. Iako se pisalo da bi u tom klubu zarađivao 200 miliona dolara po sezoni njegova plata bila bi bitno manja iako bi i dalje bila najveća na svetu. Klub i igrač demantovali su da je išta potpisano, ali Saudijci su uvereni da će dovesti Ronalda", piše AS.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()