Ronaldo: Liga Saudijske Arabije će biti među pet najboljih na svetu

'Potrebno je vreme, igrači i infrastruktura. Ova zemlja ima sjajne ljude i ogroman potencijal. Liga će biti sjajna!'

24.05.2023. 10:50
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo_Cristiano_Al Nasr_Al Nassr_Foto Reuters (1)-63c2cd8fd9f9e.webp Foto: Reuters

Fudbaler Al Nasra i portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo izjavio je da će Liga Saudijske Arabije da bude među pet najboljih na svetu, prenose britanski mediji.

Al Nasr je sinoć na svom terenu posle preokreta pobedio Al Šabab 3:2 u meču 28. kola Lige Saudijske Arabije. Ronaldo je postigao treći gol za svoj tim, pošto se upisao u strelce u 59. minutu.

"Liga Saudijske Arabije je sve bolja. Sledeće sezone biće još bolja. Idemo korak po korak. Ova liga će biti među pet najboljih liga na svetu. Međutim, potrebno je vreme, igrači i infrastruktura. Ova zemlja ima sjajne ljude i ogroman potencijal. Liga će biti sjajna", rekao je Ronaldo.

Al Nasr se trenutno nalazi na drugom mestu na tabeli sa tri boda manje od prvoplasiranog Al Itihada.

Ronaldo je početkom godine stigao u Al Nasr, a na 18 utakmica postigao je 14 golova.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()