Ronaldo Nazaro bi voleo evropskog trenera na klupi Brazila

Bila bi to promena istorije našeg fudbala za narednih 100 godina, rekao je legendarni Brazilac

23.10.2022. 09:42
  • Podeli:
ronaldo-nazario-foto-xinhua-pixsell.jpg

Ronaldo Nazaro je dao intervju za italijansku "Gazeta delo Sport", u kojem je jasno stavio do znanja da bi voleo da vidi evropskog selektora kao selektora fudbalske reprezentacije Brazila. 

"Mislim da bi evropski trener mogao da trenira brazilski nacionalni tim. Neko poput Pepa ili Anćelotija. Taj neko bi mogao da uradi nešto neverovatno u brazilskom timu. To bi moglo da promeni istoriju našeg fudbala za narednih sto godina”, istakao je bivši reprezentativac Brazla, Real Madrida i Intera, danas aktuelni predsednik španskog Valjadolida.

Bivši legendarni napadač bio je pun hvale za italijanskog trenera Karla Anćelotija, koji vodi Real Madrid: 

"Karlo je za mene ubedljivo najbolja osoba koja je ikada postojala u svetu fudbala. On je prijatelj svima, ne samo meni. Svi ga vole, a kao trener je neverovatan, po kvalitetu, viziji, sposobnosti da razume igrače. Zaslužio je sve za ono što je dao i postigao".

Predsednik Valjadolida je govorio i o brazilskom timu uoči Svetskog prvenstva u Kataru: 

"Da vidimo šta će Tite da izabere. Vinisijus mora da bude starter, jer bi to bio u bilo kom timu na svetu. Rafinja ide veoma dobro na desnoj strani, ali tu je Rodrigo koji bi, kao i Vinicijus, trebalo da bude starter za bilo koji tim. A onda je Nejmar, ako je dobar kao sada, veoma je jak. I opet Gabrijel Hesus, koji igra veoma dobro za Arsenal, i Ričarlison koji je garancija golova. I Antonijo. Videćemo, Tite će imati problema, biće teško da izabrere. A možda će početi i na konzervativniji način sa Paketom, Fredom i Kazemirom. Iskreno, ne znam".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()