Ronaldo o Peleu: Kakva je privilegija ići iza tebe, prijatelju

Tvoj talenat je škola koju svaki igrač treba da prođe, emotivan je nekadašnji reprezentativac Brazila

30.12.2022. 08:07
  • Podeli:
ronaldo - anadolija 11-63979f61136ec.webp Foto: Anadolija

Ronaldo Nazario se pridružio odavanju počasti Peleu. Nekadašnji reprezentativac Brazila opisao je Pelea u nekoliko pravih reči.

"Jedinstveno. Sjajno. Tehničko. Kreativno. Savršeno. Tamo gde je Pele stigao, ostao je zauvek. Ne napuštajući vrh. Danas napušta nas, ali ne i vrh. Kralj fudbala - samo jedan. Najveći svih vremena. Svet je u žalosti. Tuga pomešana sa neizmernim ponosom zbog ispisane istorije. Kakva je privilegija ići iza tebe, prijatelju. Tvoj talenat je škola koju svaki igrač treba da prođe. Tvoje nasleđe će preuzimati generacije. I tako ćeš nastaviti da živiš. I danas i uvek ćemo da te slavimo. Hvala ti, Pele. Počivaj u miru".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()