Ronaldo se vratio u igru i objasnio zašto je važan Junajtedu

O prvom mestu u grupi E odlučivaće se na poslednjem meču grupne faze takmičenja kada se Mančester sreće sa Real Sosijedadom

28.10.2022. 11:07
  • Podeli:
Kristijano Ronaldo-1666899372026.webp Foto: AP Photo/Jon Super/Tanjug

Kristijano Ronaldo se vratio u tim, dobio je šansu na terenu, bio je čak i starter, i isplatilo se. Mančester junajted je na "Old trafordu" savladao Šerif sa 3:0, u 5. kolu Lige Evrope, a Portugalac je postigao gol u 81. minutu.  

Druga dva puta, pre Ronalda, mrežu Šerifa zatresli su Dalo u 44. minuti i Rashford u 65.

O prvom mestu u grupi E odlučivaće se na poslednjem meču grupne faze takmičenja kada se Junajted sreće sa Real Sosijedadom. Španci u ovom trenutku imalu tri boda više od Engleza.  

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()