Ronaldo srušio medijski mit o odnosu sa Mesijem: Nas dvojica imamo sjajan odnos

Kada bih dobio Mesija i Argentinu u finalu Svetskog prvenstva odma bih otišao u penziju, rekao je fantastični Portugalac

18.11.2022. 09:32
  • Podeli:
ronaldo-reuters-1666624611402.webp Foto: Reuters

Novi deo velikog intervjua Kristijana Ronalda, koji je dao novinaru Pirsu Morganu, objavljen je i posvećen je Lionelu Mesiju. U prvom delu smo, manje-više, čuli da sjajni Portugalac nije štedeo nikoga, pa je očekivano da je sve nas interesovalo šta će reći o svom najvećem rivalu sa kojim već 16 godina deli istu pozornicu i "bori se" za glavnu ulogu. 

Ronaldo je u nekoliko rečenica demantovao sve novinare sveta koji su za klik više pisali i izmišljali sukob dvojice igrača.

"Šta bi uopšte mogao da kažem o njemu osim da je neverovatan, magičan fudbaler. Vrh vrhova. On i ja delimo najveću pozornicu na vrhu fudbala punih 16 godina. Zamislite, 16 godina delimo nešto. Imam sjajan odnos sa Mesijem. Nismo prijatelji u smislu da radimo ono što prijatelji rade, da se posećujemo i redovno se čujemo, ali imamo odnos da ga osećam kao da smo saigrači", rekao je Ronaldo i nastavio:

"Mesi je tip kog izuzetno poštujem i zbog načina na koji uvek priča o meni, a to stalno radi sa mnogo poštovanja. Čak se i naše žene, njegova supruga i moja devojka, a obe su Argentinke, ponašaju jedna prema drugoj sa mnogo poštovanja. Tako da je to sve u svemu jako dobar odnos. Mislim da bi prodavali mnogo dresova da igramo zajedno".

Morgan ga je zatim pitao da li mu je najveći san da pobedi Mesija u dresu reprezentacije u finalu Svetskog prvenstva koje počinje za par dana. Ronaldo je ovako odgovorio:

"To bi bilo predobro. Ako se to dogodi, odmah ću otići u penziju. 100 posto". 

Inače, 37-godišnji Ronaldo je ranije u ovom intervjuu izjavio da planira da igra do 40. godine.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()