Ronaldo: Zbogom večnom kralju Peleu neće nikada biti dovoljno reći

Naklonost koju je uvek pokazivao prema meni bila je ista koju sam mu u svakom trenutku uzvraćao, napisao je Portugalac

30.12.2022. 09:47
  • Podeli:
Pele-63aea57e8fa53.webp Foto: Profimedia

Smrt velikog Pelea stigla je kao tužna sportska vest za kraj godine 2022. Ceo fudbalski svet oprašta se od legendarnog Brazilca, koji je bio uzor generacijama koje su stasavale posle njega. 

Jedan od onih koji se emotivnom porukom, uz zajedničku sliku, oprostio od Kralja je i Kristijano Ronaldo. 

"Moje najdublje saučeće celom Brazilu, a posebno porodici Senjora Edsona Arantesa do Nasimenta. Samo „Zbogom“ večnom kralju Peleu nikada neće biti dovoljno da se izrazi bol koju, u ovom trenutku, oseća ceo svet fudbala. Oduvek je bio inspiracija stotinama hiljada ljudi. Naklonost koju je uvek pokazivao prema meni bila je ista koju sam mu u svakom trenutku uzvraćao. Osećalo se to i na daljinu. Nikada neće biti zaboravljen i sećanje na njega će zauvek trajati u svakom od nas, ljubitelja fudbala. Počivaj u miru, Kralj Pele", napisao je Kristijano Ronaldo na Instagram profilu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()