Rosić poručuje iz Portugala: Zvezda nije za poređenje sa bilo kim

Fudbaler Lazar Rosić, nakon prvih koraka u Srbiji i šest sezona provedenih u Portugalu, ne usuđuje se da predvidi rezultat meča Braga – Crvena zvezda.

09.12.2021. 12:14
  • Podeli:
fudbalske-lopte-foto-pixell.jpg Foto: Pixsell

Trener Dejan Stanković odveo je tim u goste Bragi, na poslednji meč grupne faze Lige Evrope u kom će se odlučivati ko i sa koje pozicije ide dalje. Rivali se poznaju od ranije i obe ekipe će imati podršku sa tribina (u daleki Portugal uputili su se i neki navijači Zvezde).

Portugalce je zanimalo mišljenje srpskih internacionalaca o utakmici koja sledi, pa im je jedan od sagovornika bio Lazar Rosić, fudbaler Moreirense koji je 2016. godine stigao iz Vojvodine u Bragu i odomaćio se u tamošnjoj ligi. 

“Zvezda je moja prva ljubav. Tako će biti dok sam živ! Volim i poštujem druge, ali niko nije uporediv sa Zvezdom. Ta ljubav mi je došla sa porodičnim genom. Već sa pet, šest godina sam prvi put gledao derbi Zvezda – Partizan na stadionu. Najveći san mi je da igram Zvezdinom dresu, ali to je san svakoga ko taj klub ima u krvi“, ispričao je Rosić za portugalski list “A Bola”.

Svestan je Lazar da se utakmica igra za veliki ulog i da od nje zavisi poredak u vrhu grupe F Lige Evrope. 

“Nadam se da i Zvezda i Braga proći dalje. Nemam hrabrosti da predviđam rezultat. Verujem da će se kvalifikovati jer Ludogorec neće dozvoliti poraz kod kuće“, zaključio je svoju priću Lazar Rosić.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()