Ruben Neves zvanično u saudijskom Al Hilalu

Portugalac je sa čelnicima kluba iz Rijada potpisao trogodišnji ugovor

24.06.2023. 10:27
  • Podeli:
Ruben Neveš-647326013023d.webp Foto: Nick Potts/PA via AP/Tanjug

Portugalski fudbaler Ruben Neves zvanično je postao član Al Hilala, objavio je klub iz Saudijske Arabije na zvaničnom sajtu.

Neves (26) je postao najskuplje prodati fudbaler u istoriji Vulverhemptona, pošto je engleski premijerligaški klub dobio 55 miliona evra na ime obeštećenja.

Portugalac je sa čelnicima kluba iz Rijada potpisao trogodišnji ugovor, a prema najavama, Al Hilal će se narednih dana dodatno pojačati zvučnim imenima, da bi odgovorio večitom gradskom rivalu Al Nasru koji se zimus pojačao Kristijanom Ronaldom.

Na kraju sezone su velika fudbalska imena Karim Benzema i Ngolo Kante potpisali sa Al Itihad.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()