Ruski fudbaler poginuo u vožnji 200 kilometara na sat

2018. je zvanično najavio povlačenje iz fudbala

14.05.2023. 11:36
  • Podeli:
Slupana kola-6460a901d0635.webp Foto: Printscreen/Twitter/@wild_moscow

Bivši fudbaler Himkija Aleksandar Karakin doživeo je saobraćajnu nesreću na putu u okolini Podmoskovlja. Bivši igrač, koji je završio karijeru 2018. godine, izgubio je kontrolu nad vozilom pri velikoj brzini i uleteo u krivinu. Brzom intervencijom hitne pomoći prevežen je u bolnicu, ali nisu mogli da ga spasu - Karakin je preminuo nekoliko sati kasnije.

Kanal "Telegram" prenosi da se na mestu udesa često okupljaju članovi Kluba 500 - vlasnici automobila čiji motori proizvode više od 500 konjskih snaga. Na istom mestu redovno se održavaju dnevne i noćne trke, u kojima je, prema pisanju medija, učestvovao i Karakin.

Karakin je završio profesionalnu karijeru 2018. godine kada više nije igrao u ruskoj najvišoj diviziji. Fudbalom je počeo da se bavi u moskovskom Spartaku, 2009. godine prešao je u drugi gradski klub - Dinamo, ali nije igrao u prvom timu. Istovremeno. Igrao je sa igračima kao što su Artur Jusupov, Anton Šunin i Sergej Terehov

2011. godine, desni bek se pridružio Himkiju, nakon što je sa timom igrao godinu dana u Fudbalskoj nacionalnoj ligi (FNL, sada Prva liga). Međutim, kao deo tima iz Himkija nije uspeo da nađe svoje mesto u stalnoj prvoj postavi, nakon čega je prešao u Reutov Prialit, 2018. je zvanično najavio povlačenje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()