Sada i zvanično: Ivica Iliev je novi sportski direktor Partizana

On je potpisao ugovor na tri godine

16.09.2024. 13:47
  • Podeli:
ivica iliev Antonio AhelATAImages-667422c77d5d2.webp Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ivica Iliev se posle dve godine vraća na funkciju sportskog direktora crno-belih umesto Ivice Kralja kome je istekao ugovor i klub je odlučio da ta saradnja ne bude nastavljena.

On je potpisao ugovor na tri godine, očekuje ga mnogo posla i izazova, jer stanje u kome se trenutno nalazi "žila kucavica" kompletnog kluba nije obećavajuće.

 Preuzeo je funkciji po okončanju prelaznog roka i pokušaće u narednim mesecima da, za početak, sanira načinjenu štetu, a potom i vrati sportski sektor u normalne tokove. 

To podrazumeva i samu bazu - omladinsku školu, koja je na "aparatima" i praktično ne doprinosi ni blizu kao ranije proizvodnji igrača za prvi tim. Bar ne dovoljno kvalitetnih.

U hodu će biti rešavani i ostali problemi, jer je ceo sportski sektor poprilično zapušten, vlada potpuna anarhija, slaba je selekcija stručnog kadra i verovatno će biti potrebno bar nekoliko meseci da se koliko-toliko sve vrati u prihvatljivo stanje za Partizan.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()