Saga se nastavlja: Radonjić opet u Zvezdi? Evo šta kaže Mrkela

Srpski fudbaler uvek u centru pažnje

17.06.2024. 14:41
  • Podeli:
nemanja radonjic-6655cecbdb51b.webp Foto: Dusan Milenkovic/ATAImages

Nemanja Radonjić, srpski fudbaler, mogao bi ponovo da obuče dres Crvene zvezde.

FK Crvena zvezda je u 14 časova organizovao promociju Dalsija Gomeša.

Tokom ove konferencije za medije je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela govorio o potencijalnom transferu Nemanje Radonjića.

"Više puta sam istakao da je Radonjić sjajan igrač, imamo kontakt, voleo bih da se on vrati u Zvezdu. Ipak, neke stvari ne zavise od nas. Cela situacija oko njega, nadam se, će se razviti u pravom smeru kako bi on opet bio ovde", kazao je Mrkela.

Radonjić iza sebe ima bledu sezonu u španskoj Majorki sa tek tri gola i asistencijom na 25 utakmica, pa se nije našao na spisku selektora Dragana Stojkovića Piksija za EURO 2024.

Zvezdu je napustio 2018. kada je prešao u francuski Olimpik Marsej, a u međuvremen je igrao još za Hertu, Benfiku i Torino.

U crveno-belom dresu je na 47 utakmica postigao 11 golova uz osam asistencija, što mu je najbolji učinak u karijeri u nekom klubu.

Ponikao je u redovima najvećeg rivala Partizana, ali je još kao omladinac prešao u Akademiju Hadži, odakle je otišao u U19 tim Rome.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()