Sajt za odrasle nudi Interu milionsku ponudu pred finale Lige šampiona

Voleli bismo da vidimo kako Lautaro Martinez deli svoje ekskluzivne snimke na platformi, rekao je Majk Ford

21.05.2023. 13:08
  • Podeli:
inter reuters-6464a121331c4.webp Foto: Reuters

Italijanski fudbalski gigant, Inter iz Milana, dobio je pred finale Lige šampiona poslovnu ponudu od 80.000.000 funti (100.000.000 evra) da na dres stavi sponzorski logo platforme za pretplatu na sajtove za odrasle do 2029. godine. Time bi bio rešen nedostatak sponzora na crno-plavom dresu.

Interesantno je da se Inter kvalifikovao u finale najjačeg klubskog takmičenja uprkos tome što nema sponzora dresa. To je zato što nisu primili novac od svog prethodnog sponzora, firme za kriptovalute. Logo je uklonjen prošlog meseca.

Inter nije dobio nijedan evro od ugovora vrednog 21.000.000 funti koji su imali sa sponzorom, kao ni od dogovorenih dodatnih 2.600.000 funti bonusa raspoređenih u protekle dve sezone. Omladinski i ženski timovi kluba sa "San Sira"dosta ranije skinuli brend zbog nedostatka uplata.

Isti scenario je bio slučaj sa Romom, njihovim rivalima iz Serije A i finalistima Lige Evrope, ali je italijanska prestonica uskočila da privremeno reši problem tako što je dala na korišćenje gradski logo na dresu - SPQR. 

Za razliku od Rome, Inter poslednjih nedelja igra bez ijednog sponzora.

Cifra koja je ponuđena Interu je znatno manja od onih koje dobijaju klubovi u Premijer ligi. Crno-plavi su tražili sponzora koji je spreman da plati 26.000.000 funti godišnje za logo na prednjoj strani dresa. 

Platforma koja je dala ponudu već je otvorila nalog sa porukom: "Ova stranica je obezbeđena isključivo za, verovatno, najbolji fudbalski tim u Evropi".

Majk Ford, potpredsednik platforme je objasnio:

"Želimo da ih sponzorišemo dok osvajaju Evropu. Možemo da povećamo njihovu vidljivost i da podstaknemo interaktivnost, angažovanje i na kraju poboljšamo njihovu autentičnu komunikaciju sa obožavaocima. Voleli bismo da vidimo kako Lautaro Martinez deli svoje ekskluzivne snimke na platformi posle finalne utakmice Lige šampiona protiv Mančester sitija.”

Finale Lige šampiona igra se 10. juna u Istanbulu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()