Šala bi ga mogla skupo koštati: Belingem na udaru UEFA pred Švajcarsku

U subotu se igra četvrtfinalni meč

01.07.2024. 15:20
  • Podeli:
belingem AP PhotoAntonio Calanni-6681b6562575f.webp Foto: AP PhotoAntonio Calanni

Engleski fudbaler Džud Belingem je juče spasio svoj tim protiv Slovačke. Postigao je izjednačujući pogodak u poslednjim sekundama meča, a onda je Kejn postigao pobedonosni gol pa su Englezi propli dalje.

Naime, fudbaler Real Madrida je u poslednjim trenucima regularnog dela susreta "makazicama" savladao Martina Dubravku i obezbedio produžetke.

Međutim, proslava pogotka bila je skandalozna.

Kamere su snimile asa Reala kako šalje poljupce, navodno nekom sa klupe Slovaka, potom spušta ruku ka međunožju i simulira određene "radnje".

"To je interna šala upućena bliskim prijateljima koji su bili na utakmici. Slovacima samo poštovanje za utakmicu koju su prikazali protiv nas", rekao je Belingem.

Uprkos ovom objašnjenu, Belingemu i dalje preti kazna koju bi mogla da mu dodeli UEFA.

Evropska kuća fudbala sačekaće zvanične izveštaje sa ove utakmice pre nego što donese bilo kakvu odluku.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()