Šamarali se igrači u Premijer ligi: Reagovali iz VAR sobe, trener pokušava da ih razume

Tražim od igrača da imaju uzajamno poštovanje, ali fudbal je strastvena igra, kaže Kris Vajlder

26.02.2024. 09:36
  • Podeli:
Šefild junajted-65dc4d5c3b144.webp Foto: Mike Egerton/PA via AP/Tanjug

Nesvakidašnja scena odigrala se u prvom poluvremenu meča između Vulverhemptona - Šefild junajteda. Nakon gola Pabla Sarabije u 30. minutu, ispostaviće se jedinog u meču i dovoljnog za pobedu domaćeg tima, došlo je do sukoba dvojice saigrača iz redova gostiju, zbog kog je čak reagovala i VAR soba.

Nakon rasprave, Šefildov štoper Džek Robinson i vezista Vini Souza ošamarili su jedan drugog. Sudije su gledale snimak kako bi razmotrile da li ima osnova za isključenje. Nije ih bilo, ali nije to pomoglo poslednjeplasiranom timu Premijer lige da izbegne i 19. poraz.

Trener Kris Vajlder u analizi utakmice morao je da se osvrne i na incident među njegovim igračima.

"Tražim od igrača da imaju uzajamno poštovanje, ali fudbal je strastvena igra. Došlo je do konflikta koji je bio blizu da pređe granicu, ali nije. Ne želim da gledam takve scene svakog vikenda, međutim, ako im je to bilo potrebno da se probude i pokrenu, mogu da ih razumem. Svakako ne bi trebalo previše da se zamaramo ovom temom, reč je samo o dvojici momaka koji su očajnički želeli da pobede", rekao je Šefildov trener.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()