Samo devet dana nakon rastanka sa Partizanom: Saničanin pronašao novi klub

U Partizanu ga je zamenio Nihad Mujakić

09.07.2024. 17:40
  • Podeli:
sinisa sanicanin ns bih-648af14a1a5dc.webp Foto: NS BiH

Posle tri godine provedene u Humskoj, reprezentativac Bosne i Hercegovine Siniša Saničanin je ovog leta kao slobodan igrač napustio Partizan, a ukoliko najave iz Mađarske budu realizovane, manje od dve nedelje će provesti bez angažmana s obzirom na to da je štoper zvanično slobodan igrač od 1. jula, odnosno devet dana.

Prema navodima lokalnog portala Boon, doskorašnji defanzivac Partizana u pregovorima je sa Diošđerom, te bi mogao da proširi koloniju nekadašnjih članova Mozzart Bet Superlige.

Nekadašnji fudbaler Rudara iz Prijedora, Borca iz Banjaluke, lučanske Mladosti i Vojvodine, tokom prethodne tri sezone u Humskoj je upisao minute na 75 utakmica, ali nije u potpunosti opravdao očekivanja. Tokom sezone 2023/24 Saničanin je pao u drugi plan, te je minute dobijao na kašičicu, ostavši u senci Svetozara Markovića i Bojana Kovačevića.

Još proletos su crno-beli najavili da Saničanin neće ostati u klubu, a po rastanku sa centralnim defanzivcem, konkurenciju u Humskoj na istoj poiciji zaoštrio je Nihad Mujakić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()