Sane na meti Barselone

Prema "Transfermarktu" njegova vrednost se procenjuje na 70 miliona evra

26.04.2024. 10:57
  • Podeli:
Lorej Sane Bajern-1666008191020.webp Foto: Profimedia

Barselona želi u svojim redovima fudbalera Bajern Minhena Liroja Sanea, prenose španski mediji.

Katalonci su već kontaktirali tim iz Minhena sa namerom da sazna cenu za 28-godišnjeg krilnog napadača.

Sane je pod ugovorm sa Bajernom i sledeću sezonu, a prema "Transfermarktu" njegova vrednost se procenjuje na 70 miliona evra.

Španci pišu da bi Barsa mogla da pošalje nekog od svoih igrača kako bi spustila cenu za nemačkog reprezentativca.

Sane je u Bajern stigao 2020. godine iz Mančester sitija sa kojim je osvojio dve Premijer lige.

Otkako je u Bajernu, tri puta je bio prvak Nemačke. Ove sezone je odigrao 26 utakmica u Bundesligi i postigao osam pogodaka uz 11 asistencija.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()