Saopštenje Barselone o Mesiju: Želeo je da se skloni od svetala reflektora

Postojala je obostrana želja da Leo ponovo zaigra na "Nou Kampu"

08.06.2023. 09:32
  • Podeli:
leo messi reuters-64816bba19e70.webp Foto: Reuters

Jedan od najboljih fudbalera sveta Lionel Mesi (35) odlučio je karijeru da nastaviti u američkom klubu Interu iz Miamija. Argentinac je svoju odluku potvrdio na društvenim mrežama. Pregovarao je sa klubom iz Saudijske Arabije Al Hilalom, postojala je i opcija da se vrati u Barselonu, ali je ipak odluka pala na američki klub.

Barselona je, ovim povodom, izdala službeno saopštenje kojim se osvrnula na Mesijev transfer.

"U ponedjeljak, 5. juna, Horhe Mesi, otac i predstavnik igrača, obavestio je predsednika kluba Đoana Laportu o odluci igrača da se pridruži Inter Miamiju, uprkos tome što mu je predstavljen predlog Barse, s obzirom na želju FK Barselone i Lea Mesija da ponovo zaigra za Blaugranu.

Predsednik Laporta razumeo je i poštovao Mesijevu odluku da želi da igra u ligi sa manje zahteva, dalje od svetla reflektora i pritiska kojima je bio podvrgnut u poslednjih nekoliko godina. I Đoan Laporta i Horhe Mesi su se složili da će zajedno raditi na odavanju počasti od strane navijača Barse u čast fudbalera koji je bio, jeste i uvek će biti voljen od strane Barselone".

Tako će Mesi napustiti Evropu i otići da igra preko bare u klub čiji je vlasnik nekadašnji fudbaler i zvezda Mančester junajteda i Real Madrida Devid Bekam.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()