Saša Ilić ostaje trener Nižnjeg: Najtežih mesec dana u mojoj karijeri

On je uspeo da izbori opstanak u ruskoj Premijer ligi

02.06.2024. 11:53
  • Podeli:
saša ilić profimedia-663619cee7fc0.webp Foto: Profimedia

Srpski stručnjak Saša Ilić je uspeo sa ivice ambisa da izvuče Nižnji Novgorod. Pored poraza kod kuće u baražu za opstanak u ruskoj Premijer ligi, njegov tim je kao gost pobedio Arsenal iz Tule (2:0) i ostao u elitnoj diviziji.

Priznao je Ilić pred novinarima nakon pobede u Tuli da je razmišljao da ode.

"Ovo je bilo najdužih i najtežih mesec dana u mojoj karijeri. Bilo je trenutaka kada sam razmišljao da odem. Ali, sada sam srećan, jer se sve završilo dobro", rekao je Ilić posle pobede.

Ilić ostaje u klubu, uz želju da mu se ovakva sezona više ne ponovi.

"Šta dalje? Videćemo, pričaću sa ljudima iz kluba. Ne želim više da se borim za opstanak. Želim da igramo lep, visoko kvalitetan fudbal. A, za to nam je potreban veći budžet i pojačanja", istakao je Saša Ilića.

Generalni direktor Nižnjeg David Melik Huseinov je potvrdio da će Ilić ostati i za narednu sezonu.

"Saša Ilić ostaje, ima ugovor na još godinu i po, do decembra 2025", poručio je Huseinov.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()