Saudijci nude Ugu Lorisu troduplo veći ugovor od postojećeg u Totenhemu

Francuski golman želi da razgovara prvo sa predsednikom londonskog kluba

12.05.2023. 08:31
  • Podeli:
Hugo Lloris foto Reuters-63bc7b570c268.webp Foto: Reuters

Golman Totenhema Francuz Ugo Loris (36) dobio je ponudu da nastavi karijeru u jednom klubu iz Saudijske Arabije, piše londonski "Tajms".

Loris ima ugovor sa Totenhemom do juna 2024. godine, a u londonskom klubu mesečno zarađuje 450.000 evra. 

"Tajms" navodi da neimenovani klub iz Saudijske Arabije nudi francuskom golmanu mesečnu platu od 1,5 miliona evra.

Loris će pre konačne odluke o nastavku karijere razgovarati sa predsednikom Totenhema Danijelom Levijem kako bi saznao kratkoročne planove londonskog kluba.

Loris je karijeru počeo u Nici, a potom je branio za Lion pre nego što je 2012. stigao u Totenhem. On je za popularne Pevce branio na 447 utakmica.

Loris je sa reprezentacijom Francuske osvojio SP 2018. godine, dok je sa Trikolorima postao vicešampion sveta 2022. na Mundijalu u Kataru. On je za Francusku branio na 145 mečeva, a posle SP u Kataru se, kao kapiten, oprostio od nacionalnog tima.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()