Savić veruje u novog selektora Crne Gore: Siguran sam u uspeh sa Prosinečkim

Radujem se radu sa Robijem, kaže iskusni igrač Atletiko Madrida

21.02.2024. 19:50
  • Podeli:
Stefan Savić-65d6428c515b9.webp Foto: AP Photo/Luca Bruno/Tanjug

Fudbaler Atletiko Madrida Stefan Savić veruje da će Crna Gora sa Robertom Prosinečkim imati uspeha.

Reprezentativac Crne Gore je posle utakmice osmine finala Lige šampiona posle utakmice govorio o novom selektoru nacionalnog tima za koji igra.

"Radujem se što ću raditi sa Robijem. Siguran sam da će imati dosta uspeha u našoj reprezentaciji i da ćemo gajiti dobru atmosferu u svlačionici. Verujem da ćemo sa njim na čelu napraviti dobar rezultat, prvenstveno u Ligi nacija", istakao je Savić.

Savića i Atletiko revanš sa Interom čeka 13. marta, dok će osam dana kasnije prvi put zaigrati i pod vođstvom Prosinečkog, kada će Crna Gora igrati prijateljski duel sa Belorusijom, a onda i sa Severnom Makedonijom u Antaliji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()