Savićević veliča Đokovića i ne kaje se zbog svoje pozicije: Danas svaka budala javno može da kaže šta hoće

Opozicija jača, ali fudbalska priča je na mojoj strani, kaže legendarni Dejo posle 22 godine na vrhu FSCG

14.11.2023. 08:55
  • Podeli:
savicevic-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Čuveni fudbaler Crvene zvezde Dejan Dejo Savićević "baca" Novaka Đokovića u nebesa. Legenda jugoslovenskog fudbala pričala je, u svom stilu, transparentno i otvoreno o najboljem teniseru sveta, ali i o tome kako se javnost odnosi prema njemu, odnosno u kakvom društvu živimo. 

"Imate Đokovića kom mnogi govore da je mogao nešto na drugi način, a čovek je više uradio za Crnu Goru nego iko. Svaka budala sada može da se pojavi na televiziji i da kaže šta hoće. Kamo sreće da i dalje ima cenzure… Kakvi likovi sve imaju prostora, gledate na televiziji i prostitutke koje su idoli", rekao je Dejan Savićević gostujući na Prvoj TV.

Ljubimac Silvija Berluskinija i svih navijača Milana kaže da je spletom okolnosti došao na poziciju predsednika FK Crne Gore, ali da se ne kaje što je tu gde jeste.

"Ostao sam u fudbalu, to je ono što sam od malena najviše voleo. Ne kajem se što sam prihvatio da budem na čelu FSCG već 22 godine, iako opozicija sada jača. Promenom vlasti, kako neki kažu, strukture ljudi su se grupisale i pregrupisale ali mislim da je fudbalska priča na mojoj strani. I dalje imamo tu fudbalsku većinu koja stoji iza mene i koja me podržava".

Na pitanje da li oseća odgovornost što Crna Gora nije prošla kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, Savićević ističe:

"Žao mi je, dva puta smo bili blizu. Da smo pobedili ovde, 2013. protiv Ukrajine, kad se Jovetić povredio i dobio crveni karton bili bismo prvi u grupi. Ta šansa je bila krucijalna. Da smo pobedili otišli bi na +9 i bili bi ispred svih", rekao je je Savićević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()