Scena na utakmici u Argentini izazvala suze: Igrač se onesvestio u rukama saigrača

Stigle su vesti iz bolnice

18.03.2024. 10:15
  • Podeli:
Boka Juniors-65f805b1ed48d.webp Foto: AP Photo/Ignacio Amiconi/Tanjug

U Argentini je odigran duel između Estudijantesa i Boka juniorsa, ali fudbal je pao pod senku jezivog prizora kada se igrač domaćeg tima Havijer Altamirano srušio na terenu.

Nažalost, ovo nije prvi takav slučaj. Svi se prvo sete Kristijana Eriksena na Evropskom prvenstvu, a u našim krajevima ovakve situacije bude prvu asocijaciju na Dragišu Gudelja, kome se u dresu Kordobe ovako nešto desilo dva puta. 

Ove scene su u fudbalu sve češće. 

Altamirano se srušio u ruke Enca Pereza, koji je i prvi pokušao da mu pruži pomoć, a posle opšte panike na terenu, fudbaler je hitno prebačen u bolnicu.

Kada je Altamirano prebačen u bolnicu, preovladao je šok na stadionu, a Perez je na kraju plakao pod emocijama koje je podstakao stres. 

Ubrzo su stigle i informacije iz bolnice. Tokom televiziskog prenosa meča, fudbalska nacija je obaveštena da je fudbaler došao sebi, a nešto kasnije Argentinci su preneli da je njegovo stanje stabilno.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()