Sedorf Mihajloviću: Poslednji zvižduk tvoje utakmice paralizovao me najmanje sat vremena

Potvrdio si mi koliko se isplati borba za ono što voliš, napisao je nekadašnji fudbaler Holandije

17.12.2022. 14:30
  • Podeli:
Klarens Sedorf-639dc326a3067.webp Foto: Profimedia

Bivši holandski reprezentativac Klarens Sedorf oprostio se od Siniše Mihajlovića rečima da je odlazak nekadašnjeg srpskog fudbalera i trenera ostavio duboku prazninu u životu.

"Poslednji zvižduk tvoje utakmice paralizovao me najmanje sat vremena. Sve se odvija tako brzo i skoro svi ljudi su srećni i žive san dok traje Svetsko prvenstvo. Tvoj odlazak ostavlja prazninu dok duboko razmišljamo o životu", napisao je Sedorf na Instagramu.

Holanđanin ističe da je izgubio velikog prijatelja.

"Bio si ratnik i u najtežoj borbi. Potvrdio si mi koliko se isplati borba za ono što voliš. Voleo si život i otišao si bez kajanja. Opraštam se od tebe moj prijatelju sa ogromnim poštovanjem i ljubavlju. Sada će mir da bude sa tobom, možeš zauvek da u njemu počivaš. Hvala ti na svemu dragi Siniša, saučešće tvojoj porodici", zaključio je Sedorf.

Mihajlović je preminuo u petak u 53 godine posle borbe sa leukemijom. Mihajlović će biti sahranjen u ponedeljak u Rimu.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()