Selektor Danske nakon remija sa Srbijom: Srce nam je bilo u grlu

Naredni rival im je domaćin Nemačka.

26.06.2024. 09:48
  • Podeli:
Tan2024-06-2600001862_4 Sven Hoppedpa via AP kasper julmand-667bc71a8aa1b.webp Foto: Tanjug/Sven Hoppe/dpa via AP

Selektor Danske Kasper Julmand je posle remija sa Srbijom 0:0 i prolaska u narednu fazu naveo da je cela ekipa svakako očekivala emotivno tešku utakmicu.

Danska je remijem sa Srbijom 0:0 u poslednjem kolu obezbedila drugu poziciju u grupi C i prolaz u osminu finala Evropskog prvenstva.

Selektor Julmand je naveo posle meča da treba da budu srećni zbog prolaska.

"Bila je to teška, emotivna borba i znali smo da će tako biti. Lepše bi nam bilo da smo postigli gol, tako da smo imali dovoljnu distancu, a srce nam je bilo u grlu. Mislim da bi trebalo da budemo srećni što smo prošli. Prvi cilj je postignut", kazao je Julmand.

Naredni rival im je domaćin Nemačka.

"Nemačka je dobar tim i znamo njihove kvalitete. Igraju kod kuće, ali da biste osvojili turnir morate pobediti sve, tako da ako se sa njima suočimo sada u polufinalu ili četvrtfinalu, to nije važno. Moramo da ih pobedimo", rekao je Julmand.

Stvari za popravku ima na pretek.

"Ima toliko stvari u igri zbog kojih sam srećan. Postoje jednu ili dve stvari koje možemo da promenimo u napadu, ali znam da to možemo. Imamo kvalitet. Imamo toliko igrača koje možemo da iskoristimo. Možemo stvoriti više situacija u kojima smo opasni", izjavio je danski selektor.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()