Selektor Srbije posle žreba: Najviše poštujemo sebe

Našli smo se možda u najtežoj grupi, smatra Dragan Stojković Piksi

16.12.2021. 20:38
  • Podeli:
Dragan Stojković Piksi fotoPixell Foto Antonio AhelATAImagesPIXSELL.jpg Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Fudbalska reprezentacija Srbije igraće, od 2. juna do 27. septembra 2022, u novom izdanju Lige nacija protiv Švedske, Norveške i Slovenije. 

Selektor Dragan Stojković Piksi ne potcenjuje rivale, ali ni svoj tim pa očekuje najbolje rezultate u grupi 4, divizije B.

"Grupa je veoma teška. Možda i najteža u Ligi B. Prioritet nam je prvo mesto i borićemo se da budemo najbolji. Neće biti lako, ali verujem da možemo stići do tog cilja. Respektujemo sve protivnike, poštujemo njihov kvalitet, ali najviše poštujemo sebe. U svakom slučaju biće to dobro zagrevanje za Mundijal. Biće to kvalitetne provere i predstojeći ciklus u Ligi nacija je samo još jedan u nizu izazova koji nas očekuje“ izjavio je selektor Srbije Dragan Stojković.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()