Selektore Stojkoviću, vidite li ovo: Joveljić sa dva gola rešio derbi MLS lige

Reprezentaciju Srbije je dala ukupno nula golova u dva meča Lige nacija protiv Španije i Danske

15.09.2024. 08:47
  • Podeli:
dejan joveljić, 19 jun 2024 - profimedia-0883175673-66e6810e3c24a.webp Foto: Profimedia

Srpski internacionalac Dejan Joveljić rešio je derbi Holivuda - njegov LA Galaksi pobedio je Los Anđeles sa 4:2, iako je imao dva gola minusa. Naime, Los Anđeles je vodio sa 2:0, a onda su Joveljić i "galaktičari" preokrenuli rezultat i došli do, da kažemo to holivudskim rečnikom, filmske pobede.

Bilo kako bilo, imamo dakle jednog Srbina koji rešeta mreže po svetu, a imamo i reprezentaciju Srbije koja je dala ukupno nula golova u dva meča Lige nacija protiv Španije i Danske. Mitrovića i Vlahovića nisu baš dobro odmenili Ratkov, Jović i Jovanović, dok je sa spiska izostavljen Dejan Joveljić koji je nekako uvek u drugom planu. Sada je počeo da se nameće s obzirom na to da je sa dva gola rešio derbi Los Anđelesa.

Joveljić nije išao na Evropsko prvenstvo, nije bilo mesta ni na prethodnom spisku Dragan Stojkovića Piksija, ali je sa nova dva pogotka sigurno (ponovo) skrenuo pažnju na sebe.

Prvi je pao kada je na semaforu stajalo 2:0, ali za Los Anđeles, da bi onda Srbin fantastičnim golom smanjio razliku. Primio je loptu u srcu kaznenog prostora, a onda fintom s malog fudbala prevario čuvara i snažnim udarcem pogodio mrežu. Tada je prilikom slavlja pokazao da se juriša na preokret koji se zapravo i dogodio.

Upravo je on bio strelac gola za 3:2, a ovoga puta se majstorski snašao u petercu. Duža akcija njegovog tima i jedan šut sa ivice kaznenog prostora je Joveljić samo skrenuo u mrežu za veliko slavlje Galaksija.

Boguš i Buanga su bili strelci za Los Anđeles, dok su za Galaksi pogodili još Keriljo i Puđ.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()