Samuel Eto duguje skoro milion evra

Nekada popularni fudbaler Barselone tereti se u Španiji za ogroman dug na ime poreza

27.12.2021. 19:12
  • Podeli:
profimedia-0203053067 Samuel Eto-1665397665850.webp Foto: Profimedia

Samuel Eto (40) duguje španskim vlastima na ime neplaćenog poreza 981.598 evra. Nekadašnji napadač Barselone, aktuelni predsednik Fudbalskog saveza Kameruna, dospeo je na listu “dužnika” javnih finansija prema izveštaju koji je objavljen u ponedeljak.

U novembru 2016. godine špansko javno tužilaštvo je zatražilo za Etoa kaznu od  koje deset godina zatvora i 18 miliona evra zato jer nije namirio dug od svega 3,9 miliona evra. Tada nije platio porez na sponzorske ugovore tokom boravka u Barseloni (2004 – 2009).

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()