Sergej i Mitrović nisu povređeni? Odbili Piksija, u klubu treniraju punom parom

Neprijatna situacija za selektora Piksija

05.09.2024. 17:35
  • Podeli:
sergej milinkovic savic profimedia-6664889341e67.webp Foto: Profimedia

Fudbalska reprezentacija Srbije igra prvi meč Lige nacija protiv Španije ovog četvrtka od 20.45, a posle debakla na Evropskom prvenstvu.

Naš selektor Dragan Stojković Piksi je imao dosta problema sa sastavom, a razlog su porodični problemi Dušana Vlahovića, povrede Sergeja Milonkovića-Savića, kao i Aleksandra Mitrovića, povređeni su i Miloš Veljković i Aleksa Terzić, kao i Mihajlo Ivanović, Nemanja Makmimović...

Kada je reč o dvojcu Al-Hilala, Mitroviću i Milinković Saviću, utisak je da povrede i nisu baš teže prirode.

Naime, na zvaničnoj stranici kluba, pojavile su se fotografije sa treninga, gde se, uz komentar "Fitnes i pripremna utakmica", jasno vide fudbaleri koji su u trenažnom procesu. Ono što je posebno zanimljivo jeste i to da su među njima srpski internacionalci.

I Mitrović i Sergej treniraju, trče, i ulaze u duelue, pa su beojni navijači doveli u pitanje razlog i "težinu" njihove povrede, zbog ovoga se opet potegnula priča o lošim odnosima sa selektorom Piksijem.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()